UW TANKSTATION IS BIJ ONS IN GOEDE HANDEN!

36

JAAR ERVARING

Vakmanschap, passie en een schat aan ervaring

De bundeling van jarenlange ervaring, kennis en kunde in de schoonmaak- en tankstationbranche zorgt ervoor dat wij uitstekend werk op maat verrichten. Wij staan 24/7 voor u klaar, met als doel een schoon, goed onderhouden en optimaal draaiend tankstation.

Service en onderhoud op maat

Uw wensen staan bij ons altijd voorop. Wij denken graag met u mee en zorgen voor een onderhoudsplanning op maat, afgestemd op uw station en omgeving. U kunt bij ons rekenen op heldere communicatie en professioneel advies over het uit te voeren onderhoud en de te verlenen service.

Even terug in de tijd..

In 1973 start Gert van Laar met Van Laar Schoonmaak BV in Maarsbergen. Het bedrijf groeide uit tot een middelgroot bedrijf met een brede dienstverlening. Broer Anton van Laar start in 1983 met een dubbelzijdig Shell Station in Maarsbergen, wat uitgroeide tot een volwaardig zelftankstation. In 2002 neemt Anton het schoonmaakbedrijf over van Gert en sluit hiermee zijn carrière in de tankstation-branche af, máár zijn interesse bleef…

In 2003 begon Van Laar Schoonmaak BV dan ook met het schoonmaken en onderhouden van een aantal onbemande tankstations. Met succes, want de vraag werd steeds groter. Een unieke bundeling van ervaring, kennis en kunde in twee verschillende branches was geboren; Anton richtte Van Laar TSO BV op, naast Van Laar Schoonmaak BV.

Bekijk onze bedrijfsvideo

Neem een kijkje achter de schermen bij ons familiebedrijf! In onze nieuwe bedrijfsvideo laten we je zien wie wij zijn, wat we doen en waar we voor staan! Veel kijkplezier!

Ferdy van Laar - Teammanager Van Laar TSO BV

Ferdy van Laar

Directeur

Al vanaf jongs af aan is Ferdy betrokken bij het familiebedrijf en heeft hij jarenlang de functie als Teammanager ingevuld. Sinds 01-01-2022 heeft Ferdy het stokje van Anton overgenomen als directeur!

Anton van Laar - Directeur van Laar TSO BV

Anton van Laar

Operationeel Manager

Anton is oprichter van Van Laar TSO. Sinds 1983 is hij actief in de tankstationbranche en sinds 2002 ook in de schoonmaakbranche. Met deze unieke combinatie van kennis en kunde, heeft hij jarenlang de koers bepaald van Van Laar TSO. Sinds 01-01-22 heeft hij zijn functie als directeur overgedragen aan Ferdy, maar blijft werkzaam binnen het bedrijf!

Nathaly van Laar

Project Manager

Sinds augustus 2019 is Nathaly het team van Van Laar TSO komen versterken als Project Manager. In deze functie is zij verantwoordelijk voor alle taken rondom veiligheid, kwaliteit, marketing, communicatie en sponsoring.

Waarom Van Laar TSO?

EEN SCHAT AAN ERVARING

Sinds 1973 zijn wij actief in de schoonmaakbranche en sinds 1983 in de tankstationbranche. U kunt dan ook rekenen op optimale service, kwalitatief onderhoud, goed advies en heldere communicatie.

VCA* EN ISO 9001 GECERTIFICEERD

Wij zijn VCA* en ISO 9001:2015 gecertificeerd en wij voldoen aan alle scherpe kwaliteits- en veiligheidseisen van de grote oliemaatschappijen.

24/7 bereikbaar

U kunt 24/7 op ons rekenen. Wij denken graag met u mee en zorgen voor snelle service en kwalitatief onderhoud, volledig afgestemd op uw station en omgeving.

SNEL & SCHOON

De reiniging van uw tankstation is bij ons in goede handen. Wij werken met professionele materialen en werkvoertuigen, waardoor wij u altijd snel en goed van dienst kunnen zijn.

FLEXIBEL & EFFICIËNT

Onze gedrevenheid en passie voor het vak zorgt ervoor dat wij flexibiliteit en efficiëntie in ons werk kunnen garanderen.

HELDERE COMMUNICATIE

Wij communiceren helder en transparant. De lijnen zijn kort; u heeft bij ons altijd te maken met een vast contactpersoon.