Op een schoon station tanken, eerst aan Van Laar denken!

36

JAAR ERVARING

Vakmanschap, passie en een schat aan ervaring

De bundeling van jarenlange ervaring, kennis en kunde in de schoonmaak- en tankstationbranche zorgt ervoor dat wij uitstekend werk op maat verrichten. Ons ervaren team staat 24/7 voor u klaar, met als doel een schoon, goed onderhouden en optimaal draaiend tankstation.

Service en onderhoud op maat

Uw wensen staan bij ons altijd voorop. Wij denken graag met u mee en zorgen voor een onderhoudsplanning op maat, afgestemd op uw station en omgeving. U kunt bij ons rekenen op heldere en transparante communicatie en professioneel advies over het uit te voeren onderhoud en de te verlenen service.

Even terug in de tijd..

In 1973 start Gert van Laar met Van Laar Schoonmaak BV in Maarsbergen. Het bedrijf groeide uit tot een middelgroot bedrijf met een brede dienstverlening. Broer Anton van Laar start in 1983 met een dubbelzijdig Shell Station in Maarsbergen, wat uitgroeide tot een volwaardig zelftankstation. In 2002 neemt Anton het schoonmaakbedrijf over van Gert, en sluit hiermee zijn carrière in de tankstation branche af. Máár zijn interesse bleef. In 2003 begon Van Laar Schoonmaak BV dan ook met het schoonmaken en onderhouden van een aantal onbemande tankstations. Met succes, want de vraag werd steeds groter. Een unieke bundeling van ervaring, kennis en kunde in twee verschillende branches was geboren; Anton richtte Van Laar TSO BV op, naast Van Laar Schoonmaak BV.

Waarom Van Laar TSO?

EEN SCHAT AAN ERVARING

Sinds 1973 zijn wij actief in de schoonmaakbranche en sinds 1983 in de tankstationbranche. U kunt dan ook rekenen op optimale service, kwalitatief onderhoud, goed advies en heldere communicatie.

VCA GECERTIFICEERD

Wij zijn als bedrijf VCA gecertificeerd, onze medewerkers zijn in het bezit van een VCA diploma en wij voldoen aan alle scherpe veiligheidseisen van de grote oliemaatschappijen.

SERVICE OP MAAT

U kunt 24/7 op ons rekenen. Wij denken graag met u mee en zorgen voor snelle service en kwalitatief onderhoud, volledig afgestemd op uw station en omgeving.

SNEL & SCHOON

De reiniging van uw tankstation is bij ons in goede handen. Wij werken met professionele materialen en werkvoertuigen, waardoor wij u altijd snel en goed van dienst kunnen zijn.

FLEXIBEL & EFFICIËNT

Onze gedrevenheid en passie voor het vak zorgt ervoor dat wij flexibiliteit en efficiëntie in ons werk kunnen garanderen.

HELDERE COMMUNICATIE

Wij communiceren helder en transparant. U heeft altijd te maken met een vast contactpersoon, zodat wij u van kwalitatief onderhoud en snelle service kunnen voorzien.

Anton van Laar - Directeur van Laar TSO BV

Anton van Laar

Anton is de oprichter en directeur van Van Laar TSO. Sinds 1983 is hij actief in de tankstationbranche.

Ferdy van Laar - Teammanager Van Laar TSO BV

Ferdy van Laar

Al vanaf jongs af aan is Ferdy betrokken bij Van Laar TSO, waardoor Ferdy brede kennis heeft van de tankstationbranche.

Pand van Laar TSO BV

Onze locatie

Wij werken vanuit onze locatie op Ambachtsweg 11 in Maarsbergen. Deze perfect gelegen centrale plek in het land zorgt ervoor dat wij altijd snel bij u op locatie kunnen zijn om onze diensten uit te voeren.