REINIGING VAN UW TANKSTATION IS BIJ ONS IN GOEDE HANDEN!

36

JAAR ERVARING

Bekijk onze bedrijfsvideo

Neem een kijkje achter de schermen bij ons familiebedrijf! In onze nieuwe bedrijfsvideo laten we u zien wie wij zijn, wat we doen en waar we voor staan! Veel kijkplezier!

Vakmanschap, passie en een schat aan ervaring

De bundeling van jarenlange ervaring, kennis en kunde in de schoonmaak- en tankstationbranche zorgt ervoor dat wij uitstekend werk op maat verrichten. Wij staan 24/7 voor u klaar, met als doel een schoon, goed onderhouden en optimaal draaiend tankstation.

Service en onderhoud op maat

Uw wensen staan bij ons altijd voorop. Wij denken graag met u mee en zorgen voor een onderhoudsplanning op maat, afgestemd op uw station en omgeving. U kunt bij ons rekenen op heldere communicatie en professioneel advies over het uit te voeren onderhoud en de te verlenen service.

Even terug in de tijd..

In 1973 start Gert van Laar met Van Laar Schoonmaak BV in Maarsbergen. Het bedrijf groeide uit tot een middelgroot bedrijf met een brede dienstverlening. Broer Anton van Laar start in 1983 met een dubbelzijdig Shell Station in Maarsbergen, wat uitgroeide tot een volwaardig zelftankstation. In 2002 neemt Anton het schoonmaakbedrijf over van Gert en sluit hiermee zijn carrière in de tankstation-branche af, máár zijn interesse bleef…

In 2003 begon Van Laar Schoonmaak BV dan ook met het schoonmaken en onderhouden van een aantal onbemande tankstations. Met succes, want de vraag werd steeds groter. Een unieke bundeling van ervaring, kennis en kunde in twee verschillende branches was geboren; Anton richtte Van Laar TSO BV op, naast Van Laar Schoonmaak BV.

Ferdy van Laar

Directeur

Al vanaf jongs af aan is Ferdy betrokken bij het familiebedrijf en heeft hij jarenlang de functie als Teammanager ingevuld. Sinds 01-01-2022 heeft Ferdy het stokje van Anton overgenomen als directeur!

Anton van Laar

Oprichter / Operationeel Manager

Anton is oprichter van Van Laar TSO. Sinds 1983 is hij actief in de tankstationbranche en sinds 2002 ook in de schoonmaakbranche. Met deze unieke combinatie van kennis en kunde, heeft hij jarenlang de koers bepaald van Van Laar TSO. Sinds 01-01-22 heeft hij zijn functie als directeur overgedragen aan Ferdy, maar is als Operationeel Manager nog steeds werkzaam binnen het bedrijf.

Nathaly van Laar

Projectmanager

Sinds augustus 2019 is Nathaly het team van Van Laar TSO komen versterken als Projectmanager. In deze functie is zij verantwoordelijk voor alle taken rondom VGM, marketing, communicatie en sponsoring.

Kelly Doornink

Planning

Sinds oktober 2023 is Kelly het team van Van Laar TSO komen versterken. Kelly is verantwoordelijk voor de planning van het service- en onderhoudsteam.