OP EEN SCHOON STATION TANKEN..
EERST AAN VAN LAAR DENKEN!

Van Laar TSO

Een bundeling van ruime ervaring en kracht in zowel de schoonmaak; als de tankstation branche met als resultaat een unieke combinatie van hoge kwaliteit!
Het vakbekwame en enthousiaste team van Van Laar TSO zorgt landelijk voor de service en onderhoud van tankstations.
Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel! Wij bereiken dit door op een professionele manier uitstekend werk te verrichten en een goed prijs/kwaliteitsniveau te hanteren. Inspelen op plotselinge veranderingen (tijdstippen, onvoorziene omstandigheden, storingen) dienen snel en effectief uitgevoerd te worden! Kortom wij zorgen voor de juiste service en onderhoud voor een schoon tankstation!

De slogan ‘’Op een schoon station tanken, eerst aan Van Laar denken..’’
geeft aan dat ons bedrijf de dienstverlening uitvoert zoals de klant dat zo graag zou willen zien. Goede service en hoge kwaliteit! Wij zorgen voor de juiste service en onderhoud voor een schoon tankstation!

De Missie

De missie van Van Laar TSO is: “het verrichten van diensten, aangevuld met andere daarbij passende services, op een sterk klantgerichte manier, op het gebied van professioneel onderhoud met een uitstekende prijs-/prestatieverhouding en grote mate van transparantie en flexibiliteit voor de opdrachtgever”.

De Structuur

Van Laar TSO levert service en onderhoud aan verschillende tankstations door heel Nederland.

Van Laar TSO wil haar klanten bedienen op een professionele manier. Om dit te kunnen realiseren heeft Van Laar TSO de volgende normen en waarden hoog in het vaandel staan: kwaliteit, service, betrouwbaarheid, respect, initiatief, flexibel en efficiënt. Daarnaast zijn professionaliteit en kwaliteit sleutelwoorden bij Van Laar TSO.
Onze werkwijze is duidelijk en overzichtelijk en verloopt volgens de wensen van de klant. Wij geven een helder advies over de service en het onderhoud van het desbetreffende tankstation, en voeren dit uit volgens planning in overleg met de klant.

Geschiedenis

In 1970 start Gert van Laar op kleine schaal Van Laar Schoonmaak b.v. in Maarsbergen. Dit groeide uit tot een middelgroot bedrijf met een brede dienstverlening. In 1983 start Anton van Laar een dubbelzijdig Shell Station in Maarsbergen. Ook dit groeide uit tot een volwaardig zelftankstation. In 2002 neemt Anton het schoonmaakbedrijf over van Gert en sluit daarbij zijn carrière af bij zijn tankstation. Maar interesse in de tankstation branche bleef. Een unieke combinatie was zijn uitdaging, Anton ging zich richten op de service en onderhoud van tankstations. In 2003 begon Van Laar Schoonmaak b.v. een aantal onbemande tankstations te verzorgen. Inmiddels is de service zo gecompleteerd dat dit heeft geleid tot het ontstaan van Van Laar T.S.O.  b.v. naast Van Laar Schoonmaak b.v.

Waarom Van Laar TSO?

WE HEBBEN ERVARING

Sinds 1982 hebben wij ervaring met het onderhoud en beheer van tankstations.

GECERTIFICEERD

Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd en Van Laar TSO voldoet aan alle scherpe veiligheidseisen van de grote oliemaatschappijen.

SCHERPE PRIJZEN

Doordat Van Laar TSO landelijk gedekt is kunnen wij scherpe tarieven hanteren.

SNEL EN SCHOON

Van Laar heeft de beschikking over professioneel klein- en groot materieel, zo kunnen we snel en gemakkelijk iedere klus klaren.

35 JAAR ERVARING

Al vanaf 1982 actief in de schoonmaak en tankstation branche.

GOEDE SERVICE

Van Laar TSO staat 24/7 voor u klaar. Met onze gecertificeerde medewerkers weet u dat alles in orde komt.

Anton van Laar

Anton is de oprichter en directeur van Van Laar TSO. Sinds 1982 is hij actief in de tankstation branche.

Ferdy van Laar

Van jongs af aan is Ferdy betrokken bij het familiebedrijf Van Laar TSO. Ferdy is gespecialiseerd op het gebied van tankstations.

Locatie

Sinds 1970 is het kantoor van Van Laar gevestigd in Maarsbergen, Sinds 2001 is het nieuwe kantoor gevestigd op de Ambachtsweg 11 te Maarsbergen, wat een perfect centraal punt is om de werkzaamheden uit te voeren.