Welkom bij van Laar TSO

Wij verzorgen service en onderhoud voor bemande- en onbemande tankstations in Nederland en België. De bundeling van jarenlange ervaring, kennis en kunde in de schoonmaak- en tankstationbranche zorgt ervoor dat wij uitstekend werk op maat verrichten.
Ons ervaren team staat dan ook 24/7 voor u klaar met als doel een schoon, goed onderhouden en optimaal draaiend tankstation.

Onze bedrijfsvideo

Neem een kijkje achter de schermen bij ons familiebedrijf! In onze bedrijfsvideo laten we je zien wie wij zijn, wat we doen en waar we voor staan! Veel kijkplezier!

Onze diensten

Tankstations

Wij verzorgen service en onderhoud bij bemande- en onbemande tankstations in Nederland en België voor verschillende opdrachtgevers.

Service

Een storing bij een betaalautomaat? Lekkage van de luifel? Een onveilige situatie op uw station? Ons gedreven serviceteam staat 24/7 voor u klaar, zodat uw station zo snel mogelijk weer optimaal draait.

Onderhoud

Het onderhoud van uw tankstation is bij ons in goede handen. Wij leveren een compleet pakket aan diensten van hoge kwaliteit. Heeft u andere wensen? Wij denken graag met u mee!

Service en Onderhoud Shell - Van Laar TSO BV

Nieuws

Bent u benieuwd naar het laatste nieuws en informatie over onze projecten? Bekijk dan snel ons nieuwsoverzicht en blijf op de hoogte!

Klanten

Wij werken voor klanten in Nederland en België. Bent u benieuwd wie er van onze diensten gebruik maakt? Bekijk dan ons klantenoverzicht.

Contact

Wij werken vanuit onze locatie op Ambachtsweg 11 in Maarsbergen. Deze perfect gelegen centrale plek in het land zorgt ervoor dat wij altijd snel bij u op locatie kunnen zijn om onze diensten uit te voeren. Neem contact met ons op!

Waarom Van Laar TSO?.

Een schat aan ervaring

Sinds 1973 zijn wij actief in de schoonmaakbranche en sinds 1983 in de tankstationbranche. U kunt dan ook rekenen op optimale service, kwalitatief onderhoud, goed advies en heldere communicatie.

VCA* en ISO 9001 gecertificeerd

Wij zijn VCA* en ISO 9001:2015 gecertificeerd, onze medewerkers zijn in het bezit van een VCA diploma en wij voldoen aan alle scherpe kwaliteits- en veiligheidseisen die gesteld worden door de grote oliemaatschappijen.

Service & onderhoud op maat

U kunt 24/7 op ons rekenen. Wij denken graag met u mee en zorgen voor snelle service en kwalitatief onderhoud, volledig afgestemd op uw station en omgeving.

Snel & Schoon

De reiniging van uw tankstation is bij ons in goede handen. Wij werken met professionele materialen en werkvoertuigen, waardoor wij u altijd snel en goed van dienst kunnen zijn.

Flexibel & Efficiënt

Onze gedrevenheid en passie voor het vak zorgt ervoor dat wij flexibiliteit en efficiëntie in ons werk kunnen garanderen.

Heldere communicatie

Toegankelijk, makkelijk bereikbaar en altijd een vast contactpersoon; daar kunt u op rekenen!

Blijf op de hoogte van onze projecten en het laatste nieuws!

Blijf op de hoogte van onze projecten en het laatste nieuws!